Imorgon så

Ojdå vad dålig jag är. Jag ljög visst. men de kommer garanterat hända något imorgon :)

Sägen nu. Sov bra.

Tisdag

Inte alls lång skoldag, sitter redan hemma. Hade datakunskap kl 8 sen skulle vi och lyssna på nå skit i nån kyrka., Orkade kanppt lyssna på de dom sa, ni ser jag kommer ju inte ens ihåg namnet på kyrkan. Plus att jag inte tror på sånt skit. Jag tror inte på något, jag är ateism.

Idag ska jag göra ej grej., ni lär säkert få se de senare. Fast eftersom att jag inte planerat nått med denna person så vette tusan om de blir av.  Sitter jämt och planerar vad jag ska göra med den och den personen, utan att ens ha talat med dom. Jag är så hiiimla smart.

nånå ska kila och göra en massa nu ,. men titta in sen senare kanske vid 21 tiden så tror jag att ni får se min grej :)

Måndag

Vilken dag.. Har egentligen inte gjort så jätte myckt men är ändå helt slut nu. Har vart och tränat sen till Stina för att trycka våra snygga kryssnings tröjor, som tog hela 3 timmar.Lite fräsiga dom vart, hoppas jag vågar bära den bara:D Kom nyss från Frida också, vart tvungen att säga hejdå. Hon och Lina åker redan imorgon till Stockholm, eller ja västerås då.  På fredag åker jag , Lisa och Sanne ner och bor hos min farmor och farfar en natt för att sedan kliva på den äckligt roliga båten med bara studenter.

Har just tryckt i mig vitlöksbröd bara för att jag vägrar att bli sjuk och krasslig tills helgen.  Dricka  ett glas C-vitamin också och en good kopp te.

Börjar 8 imorgon, herreguuud hur ska detta gå. Så de blir att lägga sig tidigt, så hejsvej. 





Så här blev min ren som vi tröck på kryssningströjan. Jag själv blev ganska så nöjd med den, tills det var någon som sa att den var ful. Alla hakade på och tillslut var de jag mot dom. Då började mitt självförtroende direkt sjunka, så vette fan om jag vågar bära tröjan.

På världens bästa humör

Jag är så himla glad :D Kanske är det för att det går så bra för alla mina nära? Jag tror det. Mår så himla bra och är glad för deras skull. Är på världens sprattelhumör just nu. Vill bara iväg till Frida och prata ännu mer sommar, guud vilken sommar vi kommer ha ;P

Blev Ferrum igår, men det var lugnt för min del och inte så himla kul.. Fast visst.. jag hade ju Frida med mig så lite bra var de väl.

Ikväll blir det Lisa och mys med te plus en massa prat. Här sitter jag och planerar, egentligen har jag inte ens hört med Lisa om vad hon ska göra ikväll. Men jag pratade med Zakke (Frida) och hon sa att de gick bra och att vi skulle vara hos henne. Ska ta och ringa Lisso och säga att vi kommer så hon är lite fööriiiss.





   Tyckte det var en liten fin bild på mig och Frida. Synd bara att man ska se på Frida att hon är berusad, haha

Det här är Pubriken



Herregud dettta är vi NU. Det blev visst öl idag ocskå :D

Lööördag

HAhah jaa fyfan vilken kväll igår, jag tror att jag hade roligt. Har verkligen mått piss idag, så de råkade bli lite mycket.. Vi började iaf kvällen hos Stina vilket var trevligt och vi blev där hela kvällen fram tills ferrum vilket också var lite trevligt :)  Vid 17 idag så begav jag mig till Frida för att prata om fredagens händelser hahah jaa fy. Vi sitter verkligen som 2 småtjejer och fnissar, men så ska de vara. Lägger upp lite bilder senare.

Nu duschen och fräscha till sig lite sen till Frida igen för att ha kul, utan alkohol då.

Morgontrött


Vaknar alltid med att den här lillen ligger nere vid fötterna
(Han ser bara fet ut på bilden :D)


      
                                   Så vaken så






                                              Myyysssssss

en icke så händelserik dag

Idag har jag inte gjort mycket alls.,  Jag och sanne åkte ut till ett ställe för att knata med stavarna för att slippa blickar :D haha. I 45 min gick vi i solen och det var så skönt. Efter det så for jag till skolan för en kort lektion sen hem. Har försökt pluggat till provet imorgon, men det går bara inte, inget går in.

Imorgon blir det att dra en sväng och sola med Stina. Har inte solat på hela vintern och tänkte det kunde vara dags nu. Man vill ju ha en liten fin bränna till balen :) Efter solningen så blir de att  gå hem och tagga upp sig inför kvällen. ja jag vet , nu ska jag ut igen. Men det är löning och nå samegrejjs, så därför.

Ska göra mig en kopp te nu och sätta mig framför tvn.

Andra gången gillt

Nu har jag hittat en klänning och jag är himelens nöjd:) tyvärr fick jag inte med mig den hem nu för att den var tvungen att sys in lite, men om 2 veckor är den här. Säger inte vad de är för färg eller nånting, och de hoppas  jag att mina närmaste som vet inte heller gör, hihi vad jag är ;P

Nå jag är iaf hur trött som helst gått på stan i Luleå hela dagen, men inte hittat ett skit. Antingen har jag blivit helt ointresserad av kläder, men det tror jag inte. Eller så har jag bara skaffat mig en jätte udda och konstig stil?

Och eftersom att det är bal om inte allt för länge så måste man ju börja komma lite i form. Imorgon vid 11 tiden så ska jag och Sanne ut och gå med stavar, så skratta inte om ni ser oss. Jag tycker redan de känns jobbigt att gå med stavar och varför vet jag inte .. Man kanske känner sig så fånig på  nå sätt?

Sån besvikelse

Klänningen kommer skickas tillbaka, så jävla besviken. Färgen var inte alls som på bild, ok det kanske man inte alltid kan förvänta sig men ändå... Fult satt den också. Pappa sa att jag såg ut som dom elaka systrarna i askungen och det håller jag fullständigt med om. Så imorgon åker jag till Luleå för att prova klänning. Mamma och Pappa ska ändå dit så då hänger jag på :)






Sådär såg den ut på deras hemsida. Hur söt som helst




Dra åt pipsvängen.. Såhär ser den alltså ut i verkligheten. Jävla grisrosa,
nä då får det fan vara


Nånå höll helt  på att glömma grease idag . En föreställlning som estet har gjort., Otroligt bra dom är, man blev så glad så :)


Svettig och mysig

Sitter här svettig och de är sååå härligt. Nyss kommit hem från gymmet med frida, så nu mår jag bra. Ska snart ner på stan och hämta min klänning,. vad tror ni, kommer den passa? jaja de får ni veta senare. kanske, bara kanske att jag lägger upp en bild på den , fast mest troligt inte .. Det ska ju bli som en överraskning för er sen på den stora dagen :D

Imorgon hämtas balklänningen.

Har verkligen vart en jobbig dag, både trött och hungrig. Nu när jag kom hem såg jag att jag har ett paket att hämta ut från posten imorgon, det är min balklänning och jag är såå nervös. Tänk så passar den inte. Den kommer säkert vara för liten, det känns verkligen som så. Kommer verkligen inte våga prova den.. Skulle den inte passa så får de vara, då skiter jag i balen. Känner att jag verkligen inte vill ha någon annan klänning.

Det är mångad idag och det pratas redan om utång ihelg, vilket jävla liv vi har alltså. Sen nästa helg är det studentkryssing, fy satan så kul vi kommer ha.. Är bara en massa studenter från hela Sverige.

Ne nu måste jag dammsuga, är  inte lite hår på mitt golv. Men så är det när man har både katt och hund.



        

Nisse och Ville. Dock är Ville inte så liten nu, det var väl ungefär 4 år sen.

Rastlös

Här sitter jag inne och är rastlös, vet inte alls vad jag ska göra.  Dom andra har farit ut med skotrarna , men de blev massa tjorv så jag stannade hemma. Super fint väder ute och jag sitter inne, det är ju för jävligt. Ska väl ut med hunden snart på en prommis så man kommer ut. Hoppas på att Elmina ringer sen, hade vart kul att hitta på nått, så kan Sanne komma också? :)

Absolut en värd kväll

Det är först nu som jag börjat bli människa igen och orkar skriva. Satan vilken kul kväll igår, ångrar inte alls att jag gick ut. På förfesten hos Jonas gick de lite segt för mig, men jag kom igen sen och på ferrum hade jag otroligt kul. 

Efter kl 10 idag på morgonen tog jag mig till Lisa, vi hade det jätte roligt. Jag lägger mig i sängen och somnar, sover väl en 2 timmar. Vaknar till och säger att jag ska vakna nu , men det gick verkligen inte och så gjorde jag några gånger. Under den tiden sitter Lisa framför datorn och tvn och tillslut somnar hon också. Vid 16 så vaknar jag på riktigt och går hem. Några timmar efter så kommer Lisa till mig och vi kollar film och nu sitter jag här. Väntar på att American pie 2 ska börja, dom filmerna kan man aldrig få för mycket av :)













Idag igen

Jag skäms, känner mig så dålig. Jag vet att jag skrev tidigare att det inte blir nå ferrum, men vet ni? Det blir ferrum. hahah usssch. Än så länge har jag skrivit ner då jag vart ut, tänkte det kunde vara roligt att se i slutet hur mycket det blivit. Nu är det inte roligt längre och jag tänker inte fortsätta. Men det är ju så himla kul att gå ut när man vet att det är roligt folk på G.




                       Jag  Frida  och  Jonas  förra  helgen

Morgontrött

Jag var inte uppe med tuppen idag ,hur mycket jag än försökte. Tänkte hinna duscha äta en god frukost och kanske göra mig lite fin, det är ju trots allt fredag idag. Istället vaknar jag nu, för en kvart sen. Det blir att dra på sig kläderna och en mössa mer hinner jag inte, ändå sitter jag här och skriver nu.

Ingen utgång ikväll och på lördag, känns otroligt skööönt. Det var mig evigheter sen jag bara satt och sparade pengar. Så ikväll blir det att mysa med mina vänner. Kanske att vi bakar ihop en god blåbärspaj, vi får se.

Skriver säkert senare idag så titta in då också.

Ajökens


Igång igen

Tänkte att sitta här och blogga inte är något för mig, därför tog jag bort min förra. Men nu när man sitter här och just har städat sitt rum och inte har någonting att göra (nog för att jag ska hoppa i duschen och sen till frida) så kan de vara skönt att få skriva av sig lite. Frida kanske vill hjälpa mig någon dag att fixa min blogg sådär snyggt som alla andra har, så kanske denna blir kvar längre. Det är ju mycket roligare om man har en snygg sida.

Nånå nu ska jag in i duschen för jag känner hur Ogott jag luktar efter en dag med städ. Frida bjuder på film sen, Saw 5 var det va?

RSS 2.0