Spya, Mmmm...

Idag är det festival. Det gillar vi. Fridas Victor kommer upp till stan också, ska bli roligt att träffa han igen. Otroligt trevlig och lätt kille de där, hon verkar ha träffat rätt.

Vaknade iaf nyss av att jag hör katten göra konstiga läten. Sätter mig upp i sägen och jag skriker nej nej nej .. Pappa undrar utifrån vad som hänt. (Dörren var öppen så , så högt skrek jag inte) Ser ju på han att han håller på att spy och till slut kommer det en liten hög av gräs och annat konstigt och sen knallar han där ifrån så glatt. Det var bara att gå upp och ta bort det och nu sitter jag hära. JAg som tänkte försöka sova länge så jag slipper vänta så länge tills ikväll, haha jaja.

Ska göra mig en frukost nu och sätta mig framför tvn iaf. Så är det att vara arbetssökande.

Trist dag

Tänkte sova nu men kom på att jag inte är så trött. Har sovit hela dagen idag känns det som, vet inte varför har väl bara vart helt slut i kroppen antar jag.

Snart festival också och förkylningen börjar avta.

Ne ska nog göra ett försök att sova iaf. Har hört att det blir finväder imorgon med, vill inte sova bort dom få dagarna vi har bra väder här uppe.

Sov fint

Dragit på sig en förkylning

Snacka om att antalet besökare har sjunkt.
Denna vecka har jag iaf hunnit vara i Saivo (Stavning), en stuga Sanne har. Det var alltså jag Sanne, Elmina, Johanna Huuva och Elle som for dit måndag kväll till onsdag. Hade mysigt med bastu och en massa. Hann vara förbi Finland också på alko. Har fotat en massa bilder när vi var där. Men datorerna där uppe på ovanvåningen har kraschat och jag kan inte lägga in bilder på min dator. Så dom dyker väl upp nån gång på facebook.

Midsommar var som tänkt att man skulle vara nykter följa med mamma och pappa på middag. Men när jag kommer till Camilla under dagen som skulle bjuda på jordgubbar så hade hon dukat upp så fint med 1 öl åt oss var och sen var det igång.

Sjuk som bara den har jag blivit också, täppt och hosta. Hoppas det blir bättre till Torsdagen då Kirunafestivalen sätter igång. Har inte hunnit vara och köpa biljett men får ta de här imorgon eller på tisdag.

Nu blir det att fortsätta kolla Tolken som jag tittat på under kvällen sen blir det nog en tidig kväll. Dom har lovat superväder imorgon och jag har tänkt  att steka ute i solen.

Nu är det över

OJ oj oj !!! Nu var helgen och hela studenten avklarad. Sån jävla rolig vecka och fredagen, jaa jag tror inte man kan ha en roligare student. Det var verkligen super. Kommer verkligen sakna skolan, hela klassen och jaa allt. Kände hur tårfyllda mina ögon blev när mina mentorer gav mig betygen. Ussch det är verkligem över kan ni förstå, det kan inte jag.
Imorgon då är det inte skolan man ska gå till nå mer, ne då är de fan arbetsförmedlingen aaahh...

Jaja, nu börjar livet på riktigt.

Fixa flaket

Oj! jag är uppe ovanligt tidigt. Men om 2 timmar ska jag faktiskt till Frida, eller ja inte bara jag då utan hela klassen för att fixa inför studenten. Gud så man längtar :)

Himlen är blå och solen lyser och jag är på strålande humör.

Föresten åt så himla god mat igår. Revbenspjäll kokat i coca cola och en massa, sen lades de på grillen. Fantastiskt gott, min pappa är verkligen bra på att laga mat.

Känner att jag måste  iväg och sola lite, vill inte vara kritvit till studenten. Lite sommrig måste man ju få känna sig.
Nånå nu ska jag  fortsätta hära.


Tisdag och en dag närmare studenten

Igår kom min farmor och farfar hit från Sthlm. Eftersom att jag tar student på fredag så har dom åkt upp enda hit med bil och husvagn.

Nyss haglade det och nu börjar solen titta fram. Ska ut och springa senare dock inte lika sent som igår. Pappa gillar inte att jag springer ensam så sent runt sjön :D

Helgen som vart var himla kul. Fick för oss på fredagen att vi skulle dra en fylla i Narvik. Sagt och gjort, vi kom iväg efter 19 och var hemma igen 13 på lördagen.  Haha ja fyfan vad man skämt ut sig och haft kul. Tur att ingen känner igen en där. Lördagen var det en liten fest hemma hos Frida och Jocke, mycket trevligt. Inte lika roligt på krogen faktiskt.

Hejsvej

Sängen nu

Nu ska jag hoppa i sängen och sova. Imorgon blir det att stiga upp redan halv 9 för att hinna med allting. Kl 12 ska jag vara hos frisören och innan de på stan och köpa lite grejjs. Kankse att Camilla kommer och hjälper mig med sminkningen, eftersom att jag är usel på de.

God natt alle sammans

Mycket att göra idag

En halvtimme blev det i skolan idag , sen var jag hemma igen. Försökte lägga mig och sova igen, men är för vaken.
Tänkte gå/springa uppför luossabacken nu. Hunden får följa med, springa är det bästa han vet. Förstår inte hur han orkar upp och ner hela tiden, man känner sig inte lite dålig. Blir nog solarium sen, så man inte är alldeles blek imorgon.

Städa måste jag också göra och fixa en massa annat, känner mig inte lite stressad.

Mindre än 2 veckor kvar nu sen är det slut. Till sommaren vet jag inte vad jag ska gör om jag inte får något jobb. Man kan ju som inte göra så mycket utan pengar, eller man kan inte göra nånting. KUL ! Blir väl att följa med mamma och pappa söder ut..

Förra sommaren var så mycket bättre. Jag hade jobb jag for på bilsemester med Johan och hans föräldrar, och vi hade turen att få så himla bra väder just då.



 Haha snyggingar. Jag och Johan iaf nånstans i södra Sverige. Helt slut efter allt bilåkande.

 Håkan Johan och jag i Småland hos Johans morbror.

 Vid Högakusten.


Nu och göra vettiga grejer.

Mösspåtagning avklarad, nästa balen

Imorgon är det tisdag och har bara 2 grejer kvar att göra i skolan. Sen ska jag bara dit någon dag och tömma mitt stökiga skåp.

Onsdag är det bal och jag är sjukt nervös. Fårstår inte varför jag valt att gå den, jag känner just nu att jag inte vågar. Klänningen har blivit lite stor i ryggen också så mamma ska sätta sig ner och sy in den imorgon. Vi kör iaf en lite förfest här hemma hos mig innan. 6 par blir vi. Jag går in redan 18.10, fick en himla dålig tid men det är inte så mycket att göra åt. Dom har lovat regn då också, bara de är uppehåll när man ska knata in. Sen styrs det en efterfest på Arran med 300 pers,låter lite lockande va?

Till helgen blir det studentskiva igen. Jag är redan less och de här är ju bara början. Nånå ska iaf till Matilda och grilla på lördagen. Eller blir det kanske fredag?


Mösspåtagningen i fredags var iaf sjukt kul. Orkade hålla igång hela dagen från 09.00 till 04.00. Somnade väl en halv timme hos Sunna, mer hann det inte bli innan det klampa in folk och drog upp en. Men sen piggnade jag till och tur var väl det. Krogen var kul, skit kuuul :)


               

                        Elmina Jag och Frida                                                   






                        Jag och Sanne i järnvägsparken

RSS 2.0