Mösspåtagning om 20 timmmar

Har verkligen inte vart på humör för att skriva.

Imorgon är det iaf mösspåtagning så kul det ska bli och som man längtar. Börjar iaf hos mig kl 9 på morgonene och senare under dagen kommer vi hålla till hos lisa sunna. Så nu känner jag att jag måste börja städa lite för de ser ut som fan i mitt rum. Vågar inte ta hit hela klassen om de ser ut som de gör nu.

Hoppas baar på bra väder imorgon då, fast dom lovat skit,

ajökens

Bakfull

det råkade bli lite mycket alkohol igår, men jag hade roligt. Idag är de mindre roligt, usch så jag har mått. Jag är än seg och sliten. Blir mest troligt en lugn kväll i jukkas nere hos matilda med lisa och kanske isabella ska med?  Blir att ladda upp in för imorgon, då de blir en rolig utekväll med mina vänner.

Brukar ni fuska på prov?

Redan slut på skoldagen. Fast då har jag ju iofs ett ganska stort arbete som ska vara inlämnat imorgon och de har jag inte gjort så mycket på.

Hade religionsprov idag . haha uusch va dålig jag känner mig, jag råkade fuska lite grann.. Jag la ner mitt häfte med allt som vi hade prov på , på golvet. Sen efter ett tag märker jag att jag faktiskt ser var de står och råkar kolla lite för ofta på de pappret. Ok jag skriver av hela skiten. Nånå de kanskte var lika bra, hade inte pluggat allt för mycket.

Undra om man ska ta sig en smörgås och te till lunch nu sen sätta igång med arbete och sen fara ut och springa ,eller de kanske blir ikväll.

Nånå nu kurrar min mage. Ajökens

Bränd av solens starka strålar

Vilket väder, nästan lika bra som igår. Har legat ute och solat hela dagen idag och tog mig en springrunda, har ingen skola idag så. Har dock bränt mig lite på axlarna, det är de enda stället jag bränner mig på varje sommar. Nånå jag har blivit brun och jag är nöjd :)

Igår så beställde jag en strapless bra silicon från Nelly.se. Det är en slags bh som är gjord av silikon. Den sitter bara på frammen, inte på ryggen. Behöver en sån under min balklänning + att man kommer behöva ha användning av den nu till sommaren, så man förmodligen kommer ha toppar med bar rygg. Dem går på 299:- 

Tittade runt lite på sidan och fann en söt klänning. Eftersom att mamma betalar  och jag inte behöver slösa mina egna pengar (som jag inte har), så slängde jag ner den i kundvagnen också. Klänningen kostar 499:-


http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=184002&qProductColorId=12&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=1&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=1&qGroup=11&qStyle=&qSize=&qPage=6&scrollBarSelectedIndex=60&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=596003&qProductColorId=13&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=1&qStyle=&qSize=&qPage=2&scrollBarSelectedIndex=13&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

Det gick tyvärr inte att ta bilderna från deras hemsida så jag länkar till dom istället.

Hemma redan

Det är strålande väder och jag har hittat mig en klänning nu, är det inte underbart?
Idag blir det melodifestivalen och mat hemme hos Lisa. Så nu måste jag hoppa i duschen och gör iordning mig för att snart gå iväg till Frida en sväng innan.

Om några timmar bär det av

Imorgon åker jag som sagt till Luleå. Tåget går vid 6 på morgonen och är framme halv 10. Alltså måste jag knata på stan i 2.5 timma innan jag kan kolla klänningar, eftersom att min moster ska med som moraliskt stöd och hon slutar inte förens 12. Jaja finns ju lite affär att kolla i så det ska nog gå bra.

Idag har jag städat mitt rum. Dammtorkat och hela faderittan.  Hunden kom just in och la sig på golvet och gensat har jag hår här inne igen. Hårar nå så jävulskt just nu.

Vet inte riktgit när jag kommer hem. Om de blir lördag eller söndag, det beror helt på klänningen. Hoppas på lördag iaf. Så får ni höra så fort jag kommit hem och jag fann mig något jag kan bära upp. Vilket jag måste göra.

Nu fixa te och slå på en film sen hoppa ner i den nybäddade sängen.

strax frisören

Snart ska jag till hårstil för att kolla lite hur jag ska ha håret till den där förbaskade balen. Blir aldrig riktgit bra när jag fixar hår, så därför kommer jag lägga ut lite pengar på de, eller ja mamma och pappa då :D 

Skoldagen var kort och jag är redan hemma. Dock har jag ett prov imorgon i filosofi så skolan fortsätter hela dagen och kvällen.

Ska man skratta eller gråta?

Det är nog inte meningen att jag ska gå balen. Min klänning kom idag. vilket är min andra klänningn för att den förra var skit,som den här också är.
Jag förtår verkligen inte. Jag var till Luleå och provade klänningen dom tog måtten och skulle sy in den så den passade mig. Nu när jag fått den har dom tagit en 8 cm för mycket i ryggen så jag  inte kunde stänga den där bak. Dom har sytt in klänningen helt fel så den är jättesne. Man känner hur vriden den är när man har på sig den.
Dom har ju förstört hela min bal om jag inte hittar någon ny och kräver då skadestånd. Hur fan kan man vara så jävla klumpig. Dom ska ju föreställa proffs och kunna sy, men den är helt jävla totalt förstörd.

Så fort jag fick klänningen så ringde vi dit och krävde att dom betalar resan ner dit och hem igen. Så de är tänkt att jag ska åka ner dit igen nu på fredag och sen senast på söndag ska den vara klar så att jag ska kunna ta hem den. Så dom får lämna alla andra klänningar åt sidan. för jag vågar då inte lämna den där igen för att den sen ska komma hem i brevlådan och dessutom 3-2 veckor försenad.



Ja ni ser ju själv. Så där sne som den ser ut på bilden, jag kan lova er så sne är den på också.

Är så jävla arg och ledsen. Detta kommer stå dom dyrt, väldigt dyrt.

Tjorvande bankomatkort & god mat

Idag var jag iskolan för första gången denna veckan och det känns som att jag är helt frisk också.

Hittade två fina plagg idag på Mera mode. Jag kommer till kassan och ska betala,självklart funkar inte kortet då. Det är andra gången nu på snart 2 månader och det har aldrig hållt på att krångla så här mycket  förut. Nånå, gick till banken och bad dom ta ut pengar åt mig. Men ne, se där då är det en massa tekniska fel. Så ja jag bad om att få lägga undan kläderna tills imorgon och hoppas att det går bättre då.

Roligt också att det börjar bli sommar här högst upp i norr. Eller ja nästan iaf, snöade ju faktiskt idag. Som tur var det för varmt för att den skulle stanna.

      
Så här ser det ut på gårdarna i Kiruna.
Bara någon dag till , sen är allt borta.



    
                                                                                   
Detta åt jag idag. Ser ut som en grisig röra, jag vet jag vet.
Men det är hur gott som helst och rätten heter "pappaspasta" :)

ruttnare än ruttnaste

Kände mig lite bättre på eftermiddagen så jag knallade till Lisa en sväng. Men de var kanske inte så smart. För så fort jag anstränger mig så blir jag svettig och hjärtat börjar slå. Vi får se hur det blir med skolan imorgon. Känner att jag inte kan vara borta hur länge som helst . Men samtidgt, så om jag inte vilar mig tills jag blir helt frisk så kommer jag säkert vara hemma lika sjuk igen på fredagen.

Det har alltså inte hänt något idag, ligger ju bara hemma framför soffan. Får se hur de blir imorgon.

Fortfarande sjukt varm

USch usch. Sitter  här och är jättevarm. Febern vill inte försvinna. Sitter och svettas som aldrig förr. Blir att ta en kall dusch och sen krypa ner i sängen. Blir nog ingen skola för mig imorgon. Skulle göra ett prov imorgon, men har mailat Gunnar om att jag blir hemma imorgon.

Nu duschen, hej.

Kokhet

Ussch nu brast de,nu kom febern jag väntat på. Sitter hära med 40 graders feber och är näst intill svimfärdig. Kvällen igår var iaf hur kul som helst. Himlaa kul på arran också när de var så mycket folk.

nånå, nu till soffan igen.

En till kväll ute på svängen

Kvällen igår var faktiskt rolig. Maten var suverän och folket likaså. Idag blir det att dra till Elmina och där efter till Sunna för husfest.. Senare till nya arran som öppnar idag. Blir nog en rolig kväll att se fram emot.

För övrigt har jag mått bättre än jag borde göra. Blev bjuden på en massa drinkar och öl igår,så egentligen borde jag legat i sängen hela dagen. Istället har jag vart iväg till Frida dit Lisa även kom.

Nu blir de grillad mat här hemma och fixa iordning sig.

Ajökens

RSS 2.0