fryser och ont i kroppen

Direkt när ja kom hem från skolan så la jag mig i sängen. Känner mig inte alls pigg. Har ont i kroppen och fryser, febern är väl på väg. Och detta får bara inte hända denna valborg, så nyss har jag tryckt i mig 2 alvedon och ett glas C-vitamin.

Nu måste jag iaf dra på ett kol om jag ska hinna. Kom just ur duschen och har lite saker kvar att göra innan vi plockar upp frida och co och drar ner.

Sitter i skolan

Har egentligen ingen skola idag , men ändå sitter jag hära.. Har ett arbete jag ska lämna in plus att vi tänkte äta pannkakor . Denna morgonen var det inte jag som ringde och väckte Frida som de brukar vara i sin vanliga ordning. Utan det var hon som ringde mig halv 10, det tror jag hon tyckte var ganska så skönt faktiskt.

Jaja jag och frida sitter och väntar på att Sanne ska komma så vi kan luncha ihop.
Jag tror inte hon riktigt kan de dära med tid. kl 10.00 sa hon att hon är istan på 20 min. Nu är klockan 10.45 och hon är inte i stan än. Ne, skärpning Sanne.

Sen när jag kommer hem så blir de att hoppa i duschen och fixa, för att sedan vid 4-5 tiden åka ut till Jukkas.

Hemma igen..

... efter en  film och prat. Det kändes skönt, inte något bråk alls, vi var inte ens nära.

Jaja idag har jag farit runt överallt. Är helt slut nu och tänkte sova, men först en sak.
Frida ska in på apoteket och jag sitter kvar i bilen och väntar. Efter ett tag skickar hon ett sms där de står att de är lång kö och att jag ska komma in. Jag visste att jag stod på en handikappsparkering men tänkte att detta går fort. När vi kommer ut igen så ser jag en lapplisa (fast denna var en ung kille). Jag springer fram till bilen och...

Han: Jaha det är din bil ?(lät faktiskt glad)
Jag: Jo
Han: Ja du vet väl att det är en handikappsparkering? (lät fortfarande glad)
Jag: Jo, men jag var bara in på apoteket en sväng
Han: Jaja okej, för denna gången då, men kom ihåg tills nästa gång (och fortfarande glad)
Jag: Ja det ska jag göra. Tack så mycket

Ja de va mig den snällaste lapplisan. Men de kanske bara var för att jag var en ung tjej och försökte se sådär söt ut. Hur rutten och grisig jag än var, men de verkade ju funka iaf :)
Jaja, aldrig mer parkera bilen på sånna ställen. Mamma och Pappa skulle aldrig betalat för mig.


                                                   Jag och Lina
Imorgon är det ju valborg och exakt ett år sen denna bilden togs. Är tyvärr den enda bilden jag har sen den kvällen. Iaf, en otroligt värd kväll och hoppas att den imorgon blir minst lika bra.
Ska ut till Matilda och Dennis i Jukkas för att grilla en massa gott och ha supertrevligt. Sen in till stan för att ragga på ferrum.... Nja , okej inte riktigt då men dansa iaf., Är grymt taggad.


Nånå nu sängen. Sov bra


Mer sen..

Ska iväg till ett hemligt ställe nu så hinner inte skriva mer., kanske uppdaterar senare när jag kommer hem.

Tisdag

Snart middag sen ut till Sanne. Inte mycket mer denna dag,

I skolan

Sitter i skolan just nu och vänatr på att Svenksa lektionen ska börja. Efter den får man nog gå hem om man går och prata med bildläraren. Mycket skönare att sitta hemma och rita.

Var ju tänkt att vi skulle till Sanne och käka tårta idag. Men så blir de inte. Hon vill viisst ha dit oss imorgon istället, vilket passar mycket bättre. Har religionsprov imorgon vilket vi kom på först idag . Så nu är de bara att plugga resten av dagen.

Mysig kväll ute hos Sanne

Om 1 och en halvtimma åker jag och Frida ut till Sanne i byn för att basta , bara mysa och umgås.
Skönt att det inte blir nå party i helg heller, för de blev de faktiskt inte förra helgen heller.
Innan vi åker iväg ska jag hinna äta middag och röjja upp lite i mitt rum. Lite trevligare om de inte ser ut som ett bombnedslag imorgon när middag serveras här hemma hos mig :)

Iväg snart igen

Har vart på språng hela dagen känns de som. Tog en te på safari bara, så nu ska jag snart ner på konsum och köpa digestivekex och phiaosst men smak av örter och sen bege mig till Frida. Ska bara vänta på att pappa kommer hem med bilen, orkar verkligen inte gå.

Ner till stan

Ner till stan för att ta en fika med Frida och Lisa, prata en massa strunt och bara umgås.


Klarvaken

Jag börjarr 14 och jag sitter redan uppe? Har lite skola att göra, bl.a redovisningen.
Sen kanske man tar ett träningspass innan.
Nu blir det iaf att plocka ihop en riktigt god frukost.

En trist dag

Somnade en stund efter skolan, det behövdes. Annars undviker jag  att sova på dagen, blir ju att man går och lägger sig så sent då. Men nu känner jag att det inte kommer bli nå problem att somna.

Endast 1 lektion imorgon då vi ska redovisa våran powerpointpresentation. Har börjat med den först nu, som vanligt börjar man med allt dagen innan. Ska göra klart resten imorgon, för jag börjar först vid 14 tiden.

Dessa håltimmar...

... Jaa, dom gör mig riktigt less. Så nu blir det att sitta hemma i 2 timmar (har redan vart hemma i 30 min) och ta det lugnt, dammsuga lite  och åka iväg till jysk en sväng. Sen är man hemma 18 igen. Onsdagar  är sånna dagar man verkligen inte längtar till. Denna dagen blir det alltså ingen träning, utan en vilodag.

Helgen är i stort sätt redan planerad. En lugn helg med mat och massa gott,bastu,folk man verkligen gillar och mycket mys.


Stel som en pinne

Jag vet inte om de är träningsvärk jag sitter med eller om jag bara är spänd. Men min nacke mår iaf inte bra. Jag ber mamma massera lite grann. Men de enda hon gör är att gnälla om sina bowlingtummar som de är så synd om. Vid sånna här tillfällen är Sanne så otroligt bra att ha.

Jag har ångest, sån himla ångest. Tänk så får jag inget sommarjobb. Vad gör jag då? Det går inte att leva en hel sommar utan pengar. Hoppas verkligen dom hör av sig från kebne. Tyckte då jag gjorde ett gott intryck där förra sommaren. Hojja.. denna lågkonjunktur säger jag då bara.

Ne nu ska jag krypa ner i sängen. Ser så lockande ut när katten ligger dära och snarkar.

Ännu en seg uppdatering

Haha jag trodde jag skulle ha 0 besökare nu när jag loggade in. Blev så himla förvånad när jag såg att det var lite mer än så.

Mitt påsklov har varit tråkigt. Helgen var tråkigast. Förutom söndagen, för då kom hon hem igen. Hon som jag saknat sådär jätte jättemycket. Nästa gång är det fan jag som följer med ;P. Nånå man har då bara fått höra en massa bra därifrån och det glädjer mig att du verkar vara så fruktansvärt glader Frida :)

Dålig uppdatering

Ojdå vilken dålig uppdatering. Har bara inte vart på humör för att skriva..

Idag for vi iaf ut en sväng och grillade. och de var mig en väldigt fjuttig sväng :D 1 ½ timme  bara, så de kändes lite onödigt att böjra dra skotern till kurra men jaja, det var gott med mat iaf.

De efter längtade lovet.

Äntligen lov och de behövdes verkligen... Efter skolan for jag och Frida och tränade, vi tog oss dit fast vi inte riktigt kände för de så de var ju bra gjort.. Fridas klänning har tydligen kommit idag , ska bli så spännande att se den . Hoppas den passar och att de inte blir samma som de blev med min. Ska iaf dit ikväll och titta plus att vi ska dricka te och äta hårdbröd med smör och ost, Mmm.. så gott.

Har nog aldrig haft mjukare fötter

Har nyss tagit ett fotbad och tagit hand om mina fötter så nu är dom suuper lena och mjuka. Innan de så var Frida en sväng här, fikade och pratade en massa. Hade bakat en cheesecake med blåbär och vit choklad så hon ville så gärna komma förbi :)

Hade en kort dag idag, endast 1 lektion. Var på besök hos jehovasvittnen. Satan vilka hjärntvättade människor, jag förstår verkligen inte.

Blir att lägga sig snart för att sedan orka ta sig upp till kl. 08.00 imorgon. Som tur är har jag inte sista lektionen och slutar därför 12.30 isätllet för 18.00. Så det blir nog gymmet en sväng imorgon efter skolan.

På tal om fotbad som jag nämde här i början. Jag skulle behöva fixa min händer och naglar också, men det får jag ta imorgon.Och när jag ändå är påväg så tar vi antiktet också, en mask hade suttit fint. Efter att jag vart i Sthlm och bytt klimat så har min hy också blivit konstig + mina läppar som jag måste smörja in varannan minut. Vad bra då att jag  tycker det är så himla kul att pyssla om mig själv  :)

Nu blir det att krypa ner i sängen, men först ett glas med C-vitamin som jag glömt trycka i mig idag.


Kryssningen

 Alla möttes för att sedan ta oss till hamnen.


 Vi hadde problem med att hitta rätt. Samtidigt som vi letade en massa hann vi ta en massa gruppfoton.

 Vi hittade till båten och direkt sattes det igång. Detta är tyvärr den enda bilden under kvällen som jag fick med. Jag vet jag är kass på att fota, men det är iaf jag och Sunna.

 På morgonen... eller jaa snarare 15.00. Men så här såg det iaf ut i våran hytt då:D

Har som sagt snålt med bilder. Är ni sugna på att se mer av resan så gå in på Frida Zakrisson på Facebook, där bara kryllar det av roliga bilder :)

Bilder kommer snart

Ska till Lisa en sväng nu. Lägger in bilder efter de.

Vilket jävla ös det har varit

Nu är man hemma igen efter studenkryssningen och lite shopping i sthlm. Fyfan vilken jävla natt på båten alltsåå.,.. Jag tror jag har haft roligt iaf till jag klockan 6 på morgonen då jag kommer in i hytten och skriker att min telefon är borta..  Visste att något skulle hända. Så jag var 3 gånger till receptionen och hörde om dom fått in den, men nix.. Så nu sitter jag här utan telefon för tillfället.. Har beställt ett nytt kort och de borde komma snart. Så sjukt kul vi har haft iaf. Kan ju säga att jag var allt annat än nykter. Lägger in bilder lite senare då jag orkat lägga in på datorn.

Mot Stockholm och kryssningen

Nu är de fredag och idag åker jag till huvudstaden och kommer hem igen på måndag. Alltså kommer jag inte kunna skriva på ett tag, för jag kommer förmodligen inte ha tillgång till någon dator.  Lovar att lägga upp alla roliga bilder här sen när jag kommer hem så sluta inte läs min bloggg :) Ska fara ut till flyplatsen halv 12 så nu måste jag lägga på enn kol ..

Ha de så bra så länge så hörs vi snart. Hejdå

Haha att jag orkar..

Tjejlistan

1. Har du ett par blåa string? -  Nej

2. Vem var den senaste du pussade? - ....

3. Vad har du för bhstorlek ? -  Det kan ni ju säkert gissa

4. Trivs du med det? - Absolut inte

5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Nu ska vi räkna... 30 st exakt

6. Gillar du nån nu? - Ja de gör jag

7. Vad gjorde du inatt? - Jag sov som en stock

8. Och i förrgår natt? - Samma där

9. Vad gör du innan du ska sova? Slår alltid på tvn, sen om jag tittar 5 min eller 1 timma.

10. Kan du prata med din mamma om allt? - Om de mesta

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -  Jo, så småning om. Det lär ju ändå synas efter ett tag

12. Har du varit gravid? - Nix

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Jaa :)

14. Choklad eller glass? - Förut ville jag ha vanilj. Nu choklad faktiskt

15. Push-up eller T-shirtbh? - Beror helt på vad jag känner för

16. String eller hipsters? - hipsters

17. Stövlar eller sneakers? - Sneakers

18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans


 

åtta fakta

1. Hemstad/ort: Kiruna

2. Hårfärg: brun

3. Längd:  165 cm

4. Frisyr: Långt brunt rakt tråkigt hår

5. Ögonfärg: Gröna

6. Skostorlek: 36, 37 det varierar

7. Humör: Nu för tiden är jag sjukt grinig

8. Vänster eller högerhänt: Höger


 

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - Ja det har jag
2. Tror du på kärlek? - Ja

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Nej

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Hmm.. Nej

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja tyvärr.

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Haha jaa de tror jag säkert

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nope


Tio saker;
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - Vad svårt.. haha jag behöver båda
2. Vin eller öl? - Öl
3. Dag eller natt? Dag
4. One night stand eller förhållande? Förhållande tror jag :D 
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - Cola om jag måste välja, annars Loka
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Vild fest för vad jag känner just nu 
8. Färgfoto eller svartvita? - Inte gammla svartvita foton
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Men uusch inget


Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Nix
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Tror ej det.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - haha nee., eller kanske nångång


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Oohja så det gör  ont
2. Är du glad? -  Ja
3. Är du fundersam? - Kanske lite
4. Är du uttråkad? - Ja
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja
10. Gillar du någon just nu? -  Ja det gör jag


Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 17:21
2. Namn? - Johanna
3. Vart bor du? - Hemma hos mamma och pappa
4. Hur många barn vill du ha? - 2 st
5. Vill du gifta dig? - Jo nog tror jag det
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Skär
7. Har du ätit sushi? - Ja, vilket jag inte gör igen
8. Favoritglass? - Nå chokladigt
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - bara musli
10. Humör? - Lite besviken just nu


Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Haha ja hojja
2. Har du en hund? - Ja
3. Sover du helst själv eller med någon? - Just nu helst själv 
4. Tror du på spöken? - Nej.. men ändå är jag rädd för dom


Skulle:
1. Skulle du vilja vara längre? - Nej trivs rätt så bra
2. Skulle du vilja väga mer? -  Nej absolut inte
3. Skulle du vilja ha sex nu? - Nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej


Kan:
1. Kan du röra på öronen? - Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Jo
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Jo om jag sover
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja
7. Kan dina vänner lita på dig? - Jo de tycker jag då
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Nej är inte mycket för sånt
9. Kan du suga? - JAAAAAAAaaa
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Joo


Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Jo
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Haha nee.
3. Har du syskon? - Ja
4. Har du någonsin haft sex med någon? - Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? -  Jo säkert
6. Har du varit full den här månaden? - Nej , inte hunnit
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Har inget bättre för mig
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Ja
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - Mmm
13. Har du haft sex med mer än tre personer? - Mmm
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - NEEj


Vem:
1. Vem älskar du? - Alla som står mig nära
2. Vem vill du bli full med? -  Nå men Frida
3. Vem är den bästa artisten? -  Det finns ingen bästa
4. Vem pratade du senast i telefon med? - Lollo gympaläraren haha
5. Vem är snällast i världen? - Det finns några
6. Vem vill du prata med? - Frida just nu känner jag , har lite att säga
7. Vem sov du senast med? - .....
8. Vem såg dig full senast? - Några stycken va..
9. Vem vet allt om dig? - Frida vet nog mest
10. Vem hatar du mest? - Hatar vet jag äl inte om jag gör
11. Vem kramade du senast? - Nisse min katt


Torsdag

Jag håller på att packa tills imorgon och det verkar som att jag har fått med mig allt. Väskan är inte ens nästan så full som den brukar vara när jag ska resa bort, så jag känner mig lite bra.

Var tidigare idag och på kicks och skulle köpa lite grejjs. När jag väl kommer fram till kassan  och ska betala med kortet så funkar det ej. Jaja men jag går och hämtar ut pengar då tänkte jag . När jag väl sätter in kortet och har skrivit in koden så försvinner mitt kort in i automaten och blir "uppätet". Blev så jävla sur, för jag åker ju till Stockholm imorgon. Jaja jag och mamma for till banken och fixade det och lär väl komma ett nytt kort nästa vecka. Hojja så typiskt att det ska hända något sånt  just när man ska iväg.

Nu hoppa kissen upp och börja knorra.

Äntligen en någorlunda fin sida

Ja ni kanske märkt att min sida är lite annorlunda.. Åkte till Lisa och sa, nu måste du fixa min blogg. Där satt hon som en slav. Jag bara sa vad hon skulle göra och hon fick ändra ofta eftersom att jag ej blev nöjd. haha vad hemsk  jag kan vara.

Sitter och väntar  på att mina naglar ska torka, verkligen ett segt nagellack. Efter så blir det sängen. Har endast en lektion imorgon och den börjar 10. HAha nu började något bra på tv så gonatt och sov bra.


Onsdag

vet ni vad? Jag var upp på vinden för att leta efter ett par skor som jag ska ha med till Stockholm och med mig ner fick jag också mammas gammla jeansjacka. Jag tyckte den såg ganska så fin ut , bara att jag var tvungen att sy in den lite grann..
Kan man ha den i sommar eller? till vita tyg skor?






Nu iväg och fixa grejjjeen :D

Onsdag

Nu ska jag knata iväg till skolan. Hemma vid 12 för att senare åka tillbaka och börja 15. Kommer inte hem igen förens vid 18. Så nu vet ni de.

RSS 2.0